IK BEN OP ZOEK NAAR

Dé webshop voor al uw kookgerei

✓ Voor verschillende branches
✓ Trend- en marktgericht
✓ Voor nationaal en  internationale

Home and Kitchen Supply is uw webshop voor de aankoop van al uw kookgerei. Wij beschikken over een zeer uitgebreid en divers aanbod aan keukenbenodigdheden zoals pannen, bakvormen, keukentextiel en meer. Om aan de vraag van onze klanten te voldoen, blijven wij continu op de hoogte van de laatste trends en marktontwikkelingen.

Vragen? Neem direct contact op

In onze webshop eenvoudig uw gewenste kookgerei bestellen

Door het brede assortiment aan kookgerei van gerenommeerde merken dat wij aanbieden, bestelt u eenvoudig al uw benodigdheden in onze webshop. Bent u op zoek naar professionele keukengerei? Wilt u kwalitatieve pannen van Woll bestellen? Of bent u benieuwd naar allerlei producten voor gezellig koken en tafelen? Het is allemaal beschikbaar in onze webshop. Ook voor diverse schoonmaakmiddelen zit u goed bij onze groothandel. U haalt bij ons dus eenvoudig en snel alles in huis om uw schappen mee te vullen of om uw werkzaamheden in de keuken uit te voeren. Wij leveren namelijk aan zowel bedrijven in de retail als in de horeca.

Kies ons als uw partner

Elke ondernemer streeft naar succesvol ondernemen. Groothandel in keukengerei Home and Kitchen Supply uit Oosterhout is hierin graag uw partner. Dit doen wij door kwalitatieve producten aan te bieden en u op de hoogte te houden van het laatste nieuws in uw vakgebied. Wilt u graag uw kookgerei of schoonmaakproducten, zoals scrubdoekjes, in onze webshop bestellen? Registreer uzelf als klant of log in met uw account en krijg toegang tot ons handige bestelportaal.

Inschrijven nieuwsbrief

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.