IK BEN OP ZOEK NAAR

Nieuw van Cookai

11 november 2021

Het Cookai assortiment heeft de perfecte prijs-kwaliteit verhouding voor de consument en is voor de winkelier een echte marge maker. Daarom is Cookai in korte tijd erg populair geworden. De Cookai range van producten groeit gestaag verder.
Klik op de foto om direct naar de website te gaan voor meer informatie.
antiaanbakpan
RVS 5-ply Koekenpan met antiaanbaklaag en cooltouch handgreep. De pan heeft een optimale warmtegeleiding en houd de warmte goed vast. Leverbaar in 24 en 28 cm.
De antiaanbaklaag is in honingraat structuur aangebracht en combineert de antiaanbak eigenschappen met de directe warmte geleiding van RVS.
Cookai_P8A7316
Cookai_P8A7355
Deze siliconen spatels zijn in de steel versterkt voor een langere levensduur. Te gebruiken voor alle essentiële functies, hittebestendig, krasbestendig en zijn veilig voor antiaanbaklagen van pannen en bakvormen.
Cookai_P8A7280
Bereid de pizza op een koel oppervlak en verplaats het deeg of de gebakken pizza met behulp van deze pizzaschep. Oppervlakte van de pizzaschep lichtjes bestrooien met bloem. Bakken maar!
Deze mooie spatula`s zijn gemaakt van een combinatie van FSC-gecertificeerd hout, pulp en hars. Dit resulteert in een sterke spatula met een glad, niet-poreus, hittebestendig en bovenal een hygiënisch oppervlak. Geschikt voor professioneel gebruik.
Cookai_P8A7322
Ideaal om de BBQ mee te reinigen. Deze messing borstel beschadigd het emaillen minder snel.
Inschrijven nieuwsbrief

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.