Nordic ware, Woll, Ladelle, Klawe
IK BEN OP ZOEK NAAR

Agenturen/Merken

Naast ons assortiment van onze groothandel dat wij direct uit voorraad leveren vertegenwoordigen wij voor Nederland ook een paar mooie internationale merken.
De kwalitatief en zeer mooie bakvormen van Nordic Ware, De ijzersterke en functionele Woll-pannen, Het fris en compleet tafel assortiment van Ladelle en het mooi hout assortiment van Klawe.

Bestellen?
Download de brochure en neem rustig de tijd om het volledige aanbod te verkennen. Bent u klaar om een bestelling te plaatsen neem dan contact met ons en wij sturen u het bestelformulier toe. +31(0)162-456 552 of info@homeandkitchensupply.nl.

Bestellen kan alleen met een account. Heeft u nog geen account, vraag hem dan aan via de bovenstaande knop “registreren”. Een account wordt alleen verstrekt aan klanten met een geldig KVK-nummer.

3 augustus 2018

Woll-pannen kopen in onze groothandel De ijzersterke en functionele Woll-pannen bestelt u bij Home and Kitchen Supply in Oosterhout; dé groothandel in kookbenodigdheden. Wij bieden een uitgebreid aanbod van deze absolute topklasse pannen in de wereld van koekenpannen aan. Lees verder om meer te ontdekken over de pannen van het topmerk Woll die wij als […]

3 augustus 2018

Nordic Ware inkopen De producten van het hoogwaardige Amerikaanse Nordic Ware kunt u inkopen bij groothandel Home and Kitchen Supply in Oosterhout, nabij Breda. Het merk staat garant voor degelijke, duurzame bakbenodigdheden die inspireren en intrigeren. Nordic Ware inkopen is dan ook een verstandig besluit, omdat u hiermee echt waarde toevoegt aan uw assortiment. Vragen? […]

3 augustus 2018

Ladelle heeft een prachtige verzameling van een fris en compleet tafel assortiment. Deze Australische producent beschikt over een collectie waarin tijdloos en trendy elkaar afwisselen. Meer dan wie ook besteed Ladelle aandacht aan de vormgeving.

3 augustus 2018

Klawe is sinds 1931 een producent van een enorm breed en diep assortiment houten kook- en keukengerei van hoog niveau wat anno 2015 nog zeer actueel is. Gecombineerd met snelle levertijden maakt Klawe tot een eerste klas leverancier voor zowel vakhandel als grootwinkelbedrijf.

Inschrijven nieuwsbrief

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.