IK BEN OP ZOEK NAAR

Groothandel in keukengerei nabij Breda

✓ Voor verschillende branches
✓ Trend- en marktgericht
✓ Voor nationaal en  internationale

Home and Kitchen Supply in Oosterhout is dé groothandel in keukengerei in regio Breda. Wij houden ons continu bezig met het zorgvuldig samenstellen van een gevarieerd aanbod, waarmee wij zowel bedrijven in de retail als in de horeca bedienen. Wilt u voor een van deze toepassingen keukengerei kopen, dan dient u dus bij onze groothandel nabij Breda te zijn!

Vragen? Neem direct contact op

De producten van onze groothandel in keukengerei in de buurt van Breda

U kunt bij onze groothandel in keukengerei nabij Breda vrijwel alle gebruiksartikelen voor in de keuken aanschaffen. Als u op zoek bent naar professioneel keukengerei voor eigen gebruik in de horeca of om het assortiment van uw winkel uit te breiden, kunt u bij ons naar hartenlust inkopen doen. Denk hierbij aan mooi vormgegeven keukentextiel, zoals pannenlappen en ovenwanten, maar ook aan kookbenodigdheden zoals kwalitatieve pannen. Zo staat onze groothandel onder meer bekend om de topklasse koekenpannen van Woll en zijn we een groothandel in paellapannen van het merk Garcima. Kortom: u vindt bij ons een zeer divers aanbod.

Registreer uw bedrijf om te bestellen

Wilt u graag direct keukengerei van onze uiteenlopende merken bestellen bij onze groothandel in de buurt van Breda? Dit doet u eenvoudig via onze webshop of door middel van bestelformulieren, nadat u zich heeft geregistreerd met uw KvK-nummer. Indien u hier vragen over heeft of meer informatie wenst, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. U bereikt ons via +31(0)162-456 552 of info@homeandkitchensupply.nl.

Inschrijven nieuwsbrief

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.