IK BEN OP ZOEK NAAR

Paellapannen kopen in de groothandel

✓ Voor verschillende branches
✓ Trend- en marktgericht
✓ Voor nationaal en  internationale

Home and Kitchen Supply biedt onder meer kwalitatieve paellapannen aan als groothandel. Ons paella assortiment is direct uit voorraad leverbaar, waardoor u de pannen snel in uw keuken kunt gebruiken. Wilt u paellapannen bij onze groothandel aanschaffen om de schappen van uw kookwinkel mee te verrijken? Ook dat is uiteraard mogelijk!

Vragen? Neem direct contact op

Kies uit een breed aanbod aan paellapannen bij onze groothandel

In het aanbod aan kwaliteitsproducten voor de horeca en retail van onze groothandel vindt u uiteenlopende paellapannen en toebehoren. De pannen lopen uiteen van 34 centimeter tot wel 50 centimeter. Daarnaast zijn er onderzetters en standaarden bij ons verkrijgbaar. De paellapannen en toebehoren die verkrijgbaar zijn bij onze groothandel, zijn van het merk Garcima. Dit merk vervaardigt producten van plaatstaal, waardoor u dus rekent op absolute topkwaliteit.

Bestel al uw benodigdheden in één keer

Of u nu paellapannen bij onze groothandel wilt kopen voor eigen gebruik of om in de schappen van uw winkel te leggen; met de pannen uit ons aanbod zit u in beide gevallen goed. Bestel direct uw pannen, onderzetters en standaarden en voeg ook de uitstekende Safety Flame©-brandvloeistof aan uw bestelling toe. Zo is het gerecht ook veilig warm te houden! Heeft u al uw benodigdheden gevonden? Log dan in met uw account of maak een account aan en krijg toegang tot ons bestelportaal. Indien u hier vragen over heeft of meer wilt weten, kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar +31(0)162-456 552 of een e-mail te sturen naar info@homeandkitchensupply.nl.

Inschrijven nieuwsbrief

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.