IK BEN OP ZOEK NAAR

Garcima groothandel vlak bij Breda

✓ Voor verschillende branches
✓ Trend- en marktgericht
✓ Voor nationaal en  internationale

Als u graag stevige pannen van Garcima wilt aanschaffen, doet u dit bij de groothandel Home and Kitchen Supply nabij Breda. Deze pannen maken een waardevol deel uit van onze zorgvuldig geselecteerde collectie aan kookbenodigdheden. Ontdek meer over deze kwaliteitsproducten!

Vragen? Neem direct contact op

De voordelen van de Garcima-pannen die te koop zijn bij onze groothandel nabij Breda

De pannen van Garcima staan bekend om hun uitstekende kwaliteit, omdat deze zijn vervaardigd van sterk plaatstaal. Dit materiaal maakt de pannen robuust en zorgt voor een lange levensduur. Andere eigenschappen van dit materiaal zijn dat de pannen snel opwarmen, bestand zijn tegen hoge temperaturen en dat ze een natuurlijk anti-aanbakeffect hebben. Bovendien zijn de pannen geschikt voor alle warmtebronnen. Er zijn dus genoeg redenen om de pannen van Garcima bij onze groothandel in te kopen en toe te voegen aan uw assortiment. U vindt in ons aanbod van dit merk onder meer paellapannen en lyonnaiserpannen in diverse afmetingen.

Verken ook onze andere producten

Het assortiment van onze groothandel voor koken en tafelen is zeker niet beperkt tot producten van het merk Garcima. Neem de tijd om ook ons overige aanbod met onder meer dubbelwandige glazen van Maxxo, keukentextiel van diverse merken en andere keukenbenodigdheden te bekijken. Wilt u een bestelling plaatsen? Registreer dan uw bedrijf of log in om toegang te krijgen tot ons bestelportaal. Indien u vragen heeft of advies wenst, neemt u contact met ons op door te bellen naar +31(0)162-456 552 of te mailen naar info@homeandkitchensupply.nl.

Inschrijven nieuwsbrief

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.