NORDIC WARE
IK BEN OP ZOEK NAAR

Nordic Ware

Nordic Ware inkopen

De producten van het hoogwaardige Amerikaanse Nordic Ware kunt u inkopen bij groothandel Home and Kitchen Supply in Oosterhout, nabij Breda. Het merk staat garant voor degelijke, duurzame bakbenodigdheden die inspireren en intrigeren. Nordic Ware inkopen is dan ook een verstandig besluit, omdat u hiermee echt waarde toevoegt aan uw assortiment.

Vragen? Neem direct contact op

Waarom Nordic Ware inkopen bij onze groothandel?

De bakvormen van het mooie merk Nordic Ware, die we verkopen in onze webshop, zijn gemaakt van gegoten aluminium, hoogwaardig gietaluminium om precies te zijn. Hierdoor zijn de bakvormen licht in gewicht en makkelijk hanteerbaar in de keuken. De bakvormen zijn ontworpen met aandacht voor detail, functionaliteit en design, waardoor het koken of bakken een ware beleving wordt. Onze groothandel biedt een uitgebreid assortiment aan van producten van Nordic Ware, welke u bij ons kunt inkopen.

Bestel op aanvraag

U kunt bij onze groothandel producten van Nordic Ware inkopen op aanvraag. Maak hiervoor eerst een account aan op onze website of log in en download vervolgens de brochure om de verkrijgbare producten te bekijken. Wilt u ook de andere bakvormen uit ons aanbod verkennen? Bekijk dan ook zeker de bakvormen van Bakmeester Claes! Mocht u nog vragen hebben of meer informatie wensen over de verkrijgbare merken in onze webshop, neem dan contact met ons op door te bellen naar +31(0)162-456 552 of te mailen naar info@homeandkitchensupply.nl.

Nordic Ware brochure 2023

Vul onderstaand formulier in om de brochure te downloaden


Download assortiment - Nordic-Ware

Vul onderstaand formulier in om de catalogus te downloaden

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Inschrijven nieuwsbrief

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.