NORDIC WARE
IK BEN OP ZOEK NAAR

Nordic Ware

Nordic Ware inkopen

De producten van het hoogwaardige Amerikaanse Nordic Ware kunt u bij Home and Kitchen Supply inkopen. Het merk staat garant voor degelijke, duurzame bakbenodigdheden die inspireren en intrigeren. Nordic Ware inkopen is dan ook een verstandig besluit, omdat u hiermee echt waarde toevoegt aan uw assortiment.

Waarom Nordic Ware inkopen?

De bakvormen van het mooie merk Nordic Ware, die we verkopen in onze webshop, zijn gemaakt van gegoten aluminium, hoogwaardig gietaluminium om precies te zijn. Hierdoor zijn de bakvormen licht in gewicht en makkelijk hanteerbaar in de keuken. De bakvormen passen in iedere oven en hebben prachtige vormen. Elke cake of taart komt er daardoor fantastisch uit te zien en is een schitterende verschijning voor uw gasten!

Bestel op aanvraag

U kunt bij ons producten van Nordic Ware inkopen op aanvraag. Maak hiervoor eerst een account aan op onze website of log in en download vervolgens de brochure om de verkrijgbare producten te bekijken. Wilt u ook de andere bakvormen uit ons aanbod verkennen? Bekijk dan ook zeker de bakvormen van Bakmeester Claes! Mocht u nog vragen hebben of meer informatie wensen over de verkrijgbare merken in onze webshop, neem dan contact met ons op door te bellen naar +31(0)162-456 552 of te mailen naar info@homeandkitchensupply.nl.

Nordic Ware brochure 2023

Vul onderstaand formulier in om de brochure te downloaden


Download assortiment - Nordic-Ware

Vul onderstaand formulier in om de catalogus te downloaden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Inschrijven nieuwsbrief

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.