WOLL
IK BEN OP ZOEK NAAR

Woll-pannen

Woll-pannen kopen in onze groothandel

De ijzersterke en functionele Woll-pannen bestelt u bij Home and Kitchen Supply in Oosterhout; dé groothandel in kookbenodigdheden. Wij bieden een uitgebreid aanbod van deze absolute topklasse pannen in de wereld van koekenpannen aan. Lees verder om meer te ontdekken over de pannen van het topmerk Woll die wij als groothandel aanbieden.

Vragen? Neem direct contact op

De eigenschappen van de Woll-pannen bij onze groothandel

De pannen van het Duitse merk Woll staan bekend om hun uitstekende eigenschappen. Zo hebben alle pannen van dit merk een uitstekende warmtegeleiding, doordat ze vervaardigd zijn van met de hand gegoten aluminium. De pannen zijn voorzien van een titanium antiaanbaklaag (PFOA-vrij) die aan de strengste normen voldoet. Hoewel Woll bekendstaat om zijn uitstekende koekenpannen, zijn er ook andere soorten pannen van dit gerenommeerde merk verkrijgbaar in onze groothandel in pannen. Stuk voor stuk van topkwaliteit, zoals u van Woll verwacht.

Ontdek ook ons overige aanbod

Het assortiment van onze groothandel is niet enkel beperkt tot Woll-pannen. Wij bieden namelijk nog veel meer merken van pannen aan, zoals Sürel en Silampos. Neem rustig de tijd om het volledige aanbod te verkennen. Bent u klaar om een bestelling te plaatsen? Maak dan een account aan of log in en krijg toegang tot ons online bestelportaal. Mocht u hier vragen over hebben, neem dan contact met ons op via +31(0)162-456 552 of info@homeandkitchensupply.nl.

Woll Brochure 2024

Vul onderstaand formulier in om de brochure te downloaden


Download assortiment - WOLL

Vul onderstaand formulier in om de catalogus te downloaden

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Inschrijven nieuwsbrief

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.