IK BEN OP ZOEK NAAR

Sürel groothandel nabij Breda

✓ Voor verschillende branches
✓ Trend- en marktgericht
✓ Voor nationaal en  internationale

Als u de kwalitatieve pannen of wok van het merk Sürel wilt aanschaffen voor in uw winkel of voor eigen gebruik in de horeca, doet u dit het best bij onze groothandel in Oosterhout, nabij Breda. Bij Home and Kitchen Supply beschikken we namelijk over een webshop met een breed assortiment aan gietijzeren braad- en grillpannen van dit topmerk.

Vragen? Neem direct contact opnemen

Het aanbod van Sürel bij onze groothandel in de buurt van Breda

U heeft bij ons een zeer ruime keuze uit diverse pannen van Sürel. Het assortiment aan producten van Sürel loopt uiteen van kleine tot grote braadpannen, vierkante en ronde grillpannen tot een wok. Kortom: er is genoeg keuze aan Sürel-pannen om het assortiment van uw winkel uit te breiden of om zelf mee aan de slag te gaan in de keuken van uw horecagelegenheid. Alle pannen en de wok van Sürel, die u vindt in onze groothandel in pannen nabij Breda, zijn volledig vervaardigd van gietijzer en voorzien van een hoogwaardige emaille beschermlaag. U bent dus verzekerd van topkwaliteit. Bovendien kunt u in de webshop van deze groothandel in de regio Breda niet alleen terecht voor een wok van Sürel, maar ook voor andere kookbenodigdheden. Kookt u graag Nederlandse gerechten waarvoor u een stamppotstamper nodig hebt? Of gebruikt u veel keukenspatels en keukenmessen van diverse merken? Wij hebben het in ons uitgebreide assortiment allemaal!

Maak snel een account aan om uw producten te bestellen

Wilt u graag professionele pannen en een wok van Sürel bestellen bij onze groothandel in de buurt van Breda? Of heeft u interesse in kookbenodigdheden van andere merken, zoals van Garcima en Cookai? Bestellen gaat heel makkelijk via een account! Registreer uzelf eenvoudig via onze website of log in met uw bestaande account en krijg de mogelijkheid om al uw benodigdheden te bestellen. Heeft u vragen of wenst u meer informatie? Bel ons dan via +31(0)162-456 552 of stuur een e-mail naar info@homeandkitchensupply.nl.

Inschrijven nieuwsbrief

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.