IK BEN OP ZOEK NAAR

Groothandel in professionele pannen

✓ Voor verschillende branches
✓ Trend- en marktgericht
✓ Voor nationaal en  internationale

Home and Kitchen Supply is uw groothandel als u professionele pannen wilt kopen. Wij bieden een zeer divers aanbod aan kwalitatieve pannen van gerenommeerde merken aan voor bedrijven in de retail- en horecabranche. In slechts enkele stappen breidt u uw assortiment uit of koopt u al uw benodigdheden voor in de keuken.

Vragen? Neem direct contact op

In onze groothandel kunt u pannen kopen van gerenommeerde merken

Wij geven u graag een greep uit het aanbod aan pannen die u kunt kopen in onze online groothandel. Zo vindt u in ons assortiment onder meer pannen van het merk Woll. Dit merk produceert koekenpannen die behoren tot de absolute topklasse. Naast deze exemplaren van vooruitstrevende merken, bieden we braad- en grillpannen aan van het merk Sürel. Ook kunt u bij ons terecht voor roestvrijstalen kook-en koekenpannen van Silampos. Dit is echter slechts een kleine greep uit ons ruime aanbod. U kunt bij onze groothandel voor vrijwel elke warmtebron en elke toepassing in de keuken de juiste pannen kopen.

Registreer uzelf om een bestelling te plaatsen

Bekijk op uw gemak de diverse merken die tot ons aanbod behoren. Heeft u interesse om pannen te kopen bij Home and Kitchen Supply, dé groothandel in professionele pannen uit Oosterhout? In onze webshop vindt u een aanbod van allerlei merken, zoals de Eco Lite QXR. Maak een nieuw account aan of log in met uw bestaande account om toegang te krijgen tot ons bestelportaal en plaats daarna direct een bestelling in onze webshop voor kookgerei. Indien u vragen heeft of advies wenst over welke pannen u het best kan kopen, neemt u contact met ons op via +31(0)162-456 552 of info@homeandkitchensupply.nl.

Inschrijven nieuwsbrief

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.