IK BEN OP ZOEK NAAR

Silampos groothandel nabij Breda

✓ Voor verschillende branches
✓ Trend- en marktgericht
✓ Voor nationaal en  internationale

Hoogwaardige producten van het merk Silampos schaft u aan bij groothandel Home and Kitchen Supply in de buurt van Breda. Wij bieden u een ruime keuze uit de diverse kwalitatieve kookbenodigdheden van deze Europese producent. Hiermee verrijkt u het assortiment van uw winkel of kookt u de sterren van de hemel in uw restaurant of andere horecagelegenheid.

Vragen? Neem direct contact opnemen

Een greep uit het Silampos-assortiment van onze groothandel nabij Breda

Silampos is één van de vele merken die we vertegenwoordigen bij onze groothandel in de buurt van Breda. U kunt bij ons onder meer kookpannen en koekenpannen in verschillende maten verkrijgen van dit topmerk. Daarnaast bieden we uiteraard bijpassende deksels aan. Ook andere keukenbenodigdheden, zoals mixing bowls, vindt u in ons aanbod. Alle producten van Silampos zijn gemaakt van roestvrijstaal. De kwalitatieve pannen zijn bovendien voorzien van een hoogrenderende inductiebodem voor extra gebruiksgemak.

Registreer uzelf om een bestelling te plaatsen

Wilt u de hoogwaardige producten van Silampos graag aanbieden aan uw klanten? Of wilt u de kookbenodigdheden van Silampos bij onze groothandel nabij Breda aanschaffen voor eigen gebruik in de horeca? Registreer uzelf dan op onze website of log in om toegang te krijgen tot ons bestelportaal. U kunt vervolgens eenvoudig alle producten in ons aanbod, waaronder ook de merken Nordic Ware en Cookai, online of per bestelformulier bestellen! Heeft u hier vragen over? Neem dan contact met ons op via +31(0)162-456 552 of info@homeandkitchensupply.nl.

Inschrijven nieuwsbrief

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.