IK BEN OP ZOEK NAAR

Silampos groothandel nabij Breda

✓ Voor verschillende branches
✓ Trend- en marktgericht
✓ Voor nationaal en  internationale

Als u producten van Silampos wilt inkopen, kiest u voor onze groothandel in Oosterhout, nabij Breda. Silampos is een vooraanstaand merk in de wereld van kookgerei en staat bekend om zijn duurzaamheid, kwaliteit en innovatieve ontwerpen. Het inkopen van producten van Silampos bij Home and Kitchen Supply biedt u de mogelijkheid om uw assortiment te verrijken met producten die zijn ontworpen om aan de hoogste eisen van professionele chefs te voldoen.

Vragen? Neem direct contact op

Waarom kiezen voor Silampos bij onze groothandel?

Silampos is één van de vele merken die we vertegenwoordigen bij onze groothandel. Het merk is toegewijd aan het produceren van kookgerei dat niet alleen van de hoogste kwaliteit is, maar ook duurzaam. Gemaakt met oog voor detail en van materialen die zorgen voor een lange levensduur, zijn producten van Silampos een investering die zichzelf terugverdient. Elk product is gericht op het verbeteren van de kookervaring. Van energie-efficiënte pannen tot pfasvrije pannen, Silampos zet de standaard in modern kookgerei. Bij onze groothandel vindt u een ruim assortiment aan producten van Silampos, waaronder pannen, potten en ander kookgerei. Dit betekent dat u alles wat u nodig heeft om uw keuken of die van uw klanten volledig uit te rusten, kunt vinden op één plek.

Maak dit merk deel van uw assortiment

Wilt u de hoogwaardige producten van Silampos inkopen bij onze groothandel? Dankzij ons brede aanbod vindt u altijd gegarandeerd wat u zoekt. In onze webshop bieden we producten aan tegen concurrerende prijzen, waardoor u altijd voordelig uit bent. Ons team van experts staat klaar om u te adviseren over de producten. Naast Silampos verkopen wij ook andere hoogwaardige merken, zoals Nordic Ware en Cookai. Heeft u hier vragen over? Neem dan contact met ons team op via +31(0)162-456 552 of info@homeandkitchensupply.nl.

Inschrijven nieuwsbrief

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.