IK BEN OP ZOEK NAAR

Zijn de messen geslepen voor de zomer?

10 mei 2019

Vouwbare messenslijper
Best verkochte item in het assortiment. Functioneel, compact door het draaiend handvat en handig in gebruik. Goede verpakking en prijsstelling garandeert optimaal rendement van een beperkt stukje schapruimte.

 

 

 

 

Elektrische Messenslijper
Biedt zowel voor keramische als stalen messen dé uitkomst om deze op eenvoudige wijze goed te slijpen. Voor alle type keukenmessen en huishoudelijke messen. En dit voor een aantrekkelijke prijs.

 

 

 

 

 

Diamanten Slijpblok Vierzijdig
Dit vierzijdige slijpblok is vanaf nu je nieuwe vriend in de keuken en ook ideaal voor het slijpen van oosterse messen. Met vier verschillende zijdes en dus vier grits: 200 (Extra grof) 400 (Grof) 600 (Fijn) 1000 (Extra Fijn) kan iedereen met precisie zijn mes slijpen.

 

 

 

 

Keramische Aanzetstaal
Voelt zeer fijn aan maar werkt grover dan een stalen aanzetstaal, wat betekent dat een keramisch aanzetstaal meer staal van het snijvlak haalt dan een stalen aanzetstaal. Het aanzetstaal bevat aan het uiteinde een bescherming zodat u het staal met gemak kunt laten rusten op het aanrechtblad.

 

 

 

 

 

Diamanten Aanzetstaal 
Heeft een diamanten coating, waardoor deze bijzonder hard is, en uw messen optimaal aangezet kunnen worden. Het staal bevat aan het uiteinde een bescherming zodat u het staal met gemak kunt laten rusten op het aanrechtblad.

 

 

Inschrijven nieuwsbrief

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.