IK BEN OP ZOEK NAAR

Reinigingspasta

✓ Voor verschillende branches
✓ Trend- en marktgericht
✓ Voor nationaal en  internationale

Onze reinigingspasta is speciaal ontworpen om hardnekkige vlekken en vuil te verwijderen van een breed scala aan oppervlakken zonder deze te beschadigen. Bij Home and Kitchen Supply in Oosterhout begrijpen we het belang van effectieve, maar veilige schoonmaakmiddelen. Daarom bieden we een selectie van hoogwaardige reinigingspasta’s die zowel milieuvriendelijk als krachtig in gebruik zijn. Of het nu gaat om het schoonmaken van keukengerei, badkamers, vloeren of zelfs buitenoppervlakken, onze reinigingspasta zorgt voor een onberispelijk resultaat zonder het gebruik van schadelijke chemicaliën.

Vragen? Neem direct contact op

Efficiënt schoonmaken met reinigingspasta

Het gebruik van reinigingspasta in combinatie met het juiste schoonmaakgereedschap kan het schoonmaakproces aanzienlijk verbeteren. Voor de optimale toepassing van onze reinigingspasta raden wij aan deze te gebruiken in combinatie met bijvoorbeeld Euroscrubby. De combinatie met dit merk verhoogt niet alleen de effectiviteit van de reinigingspasta, maar zorgt ook voor een krachtige schoonmaakervaring zonder de oppervlakken te beschadigen. Onze pasta is samengesteld uit natuurlijke ingrediënten, waardoor het een veilige keuze is die toepasbaar is in zowel de keuken als andere delen van uw restaurant of bedrijf.

Maak de switch naar effectieve en veilige schoonmaakmiddelen

Met onze reinigingspasta van kiest u voor een schoonmaakmiddel dat effectiviteit en milieuverantwoordelijkheid combineert. Ontdek het volledige aanbod aan schoonmaakproducten in onze groothandel en kies uit diverse kwalitatieve merken die uw schoonmaakroutine zullen transformeren. Bestel vandaag nog online via onze webshop voor kookgerei en schoonmaakmiddelen. Ervaar zelf hoe onze reinigingspasta samen met het juiste scrubdoekje uw schoonmaaktaken eenvoudiger, sneller en veiliger maakt.

Inschrijven nieuwsbrief

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.